Echipa

 Alisa Sturek: Un proiect plin de provocari, extrem de solicitant, dar in acelasi timp nespus de drag noua, intregii echipe. Mi-am redescoperit orasul  alaturi de un grup de tineri minunati si am cunoscut severineni ce ne-au povestit cu pasiune despre Severinul de altadata. Am incercat sa surprindem tot ce am aflat, tot ce ar putea fi interesant pentru cei ce ce doresc sa poposeasca in vechiul nostru oras.

Tuturor va spunem: Vizitati Severinul!.

 

 

Tiberiu Sturek: "M-am bucurat sa fiu parte dintr-un proiect in care tinerii au decis sa promoveze in mod direct orasul. Poate asa ii vom convinge pe severineni sa mai priveasca si in jurul lor cand merg pe strada si poate vom starni si curiozitatea celor ce nu ne cunosc urbea, sa vina sa o vada"

 

 

 

 Rozalia Zugravu: Realizarea unui site ce promova valorile culturale ale  Severinului s-a dovedit a fi mult mai interesanta decat promitea la inceput. Intr-o perioada cand majoritatea tinerilor isi doresc sa descopere locuri noi, eu am redescoperit Severinul de ieri, si de azi. Pe parcursul proiectului, cautarea de informatii cat si realizarea fotografiilor au devenit antrenante, interesante si pline de surprize, datorita intregii echipe.

 La final de proiect , pot spune ca Severinul are numeroase aspecte arhitecturale ce pot surprinde orice vizitator.

 Ana Maria Avram : Vizitati Severinul!” a reprezentat pentru mine mai mult decat un alt proiect. Au fost cateva luni in care mi-am redesoperit orasul prin ochii altcuiva, ai vizitatorului care paseste pentru intaia oara in Severin...Dupa cele cateva luni de munca imi dau seama ca avem un oras plin de istorie, eterogen din punct de vedere cultural, bogat in amintiri, minunat, dar mai presus de toate acestea, este al nostru, este caminul nostru !

 Tu iti cunosti caminul ?

 

 

  Cristina Sirbu: Placerea de a descoperi un lucru uitat  in ceva nou, mi-a trezit un interes profund. Proiectul "Vizitati Severinul!" reprezinta munca unor tineri ce au dorit sa descopere si sa contureze mai bine paralela intre Severinul de altadata si Severinul de azi. Curiozitate, implicare, cercetare, cateva trasaturi ale proiectului ce prezinta  un loc care te face sa te simti acasa.

 

 

 

  Diana Victoria Avram: Proiectul "Vizitati Severinul!" este unul din primele mele proiecte alaturi de echipa Centrului de Tineret ARCS. Este unul din proiectele care m-au solicitat cel mai mult. Pe langa tot ce a trebuit sa invat, pe langa toate situatiile carora a trebuit sa le fac fata, pe langa toti oamenii extraordinari cu care am avut ocazia sa lucrez, mi-am redescoperit orasul.

Am descoperit o alta parte a Severinului. Am descoperit un oras frumos, cu o istorie fascinanta, un oras ce mai are inca multe de aratat, un oras ce merita vizitat. Ma bucur ca am avut ocazia sa fac parte din echipa acestului proiect!

 

 Larissa Lichi: Pentru mine proiectul “Vizitati Severinul” a avut un mare impact deoarece m-a ajutat sa descopar partea frumoasa, dar si istorica a orasului nostru, in  cadrul lui afland povestea fiecarui monument, lucruri care inainte imi erau total necunoscute.

O mare importanta a avut-o si echipa de proiect fiind formata din tineri doritori de a dezvalui o imagine cat mai frumoasa a orasului in care traim si a le arata turistilor lucrurile cu care Dr.Tr.Severin se mandreste si merita vizitate.

 

Aiza Watzlawek: Prin intermediul fotografiilor am descoperit un alt Severin.Acel Severin pe care cu totii cred ca il avem schitat in minte.Ma bucur ca am avut ocazia de a face parte din echipa si ma bucur ca am pus pe picioare un asemenea proiect.Severinul merita asta,si din punct de vedere istoric,si pentru oamenii care inca au incredere in el!

 

 

 

 

Antoni Jean Sarkozi: Vizitati Severinul!  Acest lucru l-am facut si eu, inca o data, pe parcursul desfasurarii proiectului. Desi locuiesc in acest oras de 17 ani si credeam ca stiu totul despre el, am ramas totusi suprins, in mod placut de cate lucruri noi am aflat, de cate obiective turistice de importanta valoare istorica, cat si culturala el dispune. Am fost sigur de acest lucru abia cand am avut sansa de a vizita si cauta informatii autentice chiar la arhivele statului, o experienta uimitoare pentru mine sa fiu inconjurat de atata istorie.  Recomand oricui sa descopere Severinul atat prin perspectiva unui site realizat de minti tinere si creative, cat si prin vizitarea propriu-zisa a obiectivelor turistice din orasul de pe malul Dunarii.

 

 Multumim si celorlati voluntari ce au fost implicati in diferite etape ale proiectului "Vizitati Severinul!":

Alex Trancota

Razvan Pacala

Ruxandra Dina

Andrei Nicolae

Madalina Ungureanu

Sorina Vitian

Mihai Zorila

Roxana Dumitru

Alexandra Chiris